Nova sezona pravljičnih uric in delavnic ročnih del

sreda, 19. oktober 2016, 14:00

Vstopili smo že globoko v novo šolsko leto in pred jesenskimi počitnicami v KUD Drenov Grič - Lesno Brdo začenjamo s pravljičnimi uricami, po počitnicah pa še z delavnicami ročnih del.

Pravljične urice potekajo med šolskim letom, ob ponedeljkih ob 18:00 na 14 dni, razen če so vmes prazniki, počitnice ali kaj drugega. Prvič se na pravljičnih uricah, ki jih izmenično vodimo Bernarda in Veronika ter Mateja, dobimo v ponedeljek, 24. oktobra, ob 18. uri, in sicer -- tako kot ponavadi -- v večnamenski sobi v pritličju gasilskega doma. (Pridite skozi šolski vhod.)
Da boste na tekočem, so datumi naših pravljičnih srečanj za nekaj tednov vnaprej objavljeni v koledarju dogodkov na tej spletni strani.
Najlepše vabljeni na ustvarjalno potepanje po pravljičnih svetovih!

V sredo 9. 11. se začnejo tudi srečanja na delavnicah ročnih del, kjer se kleklja, plete, kvačka ... Prvič se dobimo ob 18:30, v nadaljevanju pa vsako sredo ob 18:00, razen med prazniki ali če pride vmes kaj drugega. Kot vsa leta do sedaj ustvarjalno druženje poteka v večnamenski sobi v pritličju gasilskega doma.
Lepo vabljeni vsi, ki radi ustvarjate s svojimi spretnimi prsti.

Komentarji (0)


strani Drenov Grič - Lesno Brdo
http://www.drenovgric-lesnobrdo.si/article.php/pravljicne_urice_2016